Dronken bestuurder gepakt zonder rijbewijs Smitsweg Dordrecht

zaterdag 1 juni 2019 08:25

Dordrecht – De politie heeft afgelopen nacht een 27-jarige man uit Den Bosch aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. De man werd op de Smitsweg aan de kant gezet omdat hij geen licht voerde tijdens het rijden met een auto.

De man bleek een flinke alcohollucht om zich heen te hebben waarop hij werd aangehouden en mee moest naar het bureau. Daar blies hij 645 ugl op het ademanalyse apparaat. Dat is voor een ervaren bestuurder drie keer te veel. De man kreeg de mededeling dat zijn rijbewijs werd ingevorderd, echter bleek hij deze nooit te hebben gehaald.

De man is heengezonden en zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden. De boetes zullen in elk geval flink oplopen.

Foto : Politie Dordrecht

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dronken bestuurder gepakt zonder rijbewijs Smitsweg Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – De politie heeft afgelopen nacht een 27-jarige man uit Den Bosch aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. De man werd op de Smitsweg aan de kant gezet omdat hij geen licht voerde tijdens het rijden met een auto.

De man bleek een flinke alcohollucht om zich heen te hebben waarop hij werd aangehouden en mee moest naar het bureau. Daar blies hij 645 ugl op het ademanalyse apparaat. Dat is voor een ervaren bestuurder drie keer te veel. De man kreeg de mededeling dat zijn rijbewijs werd ingevorderd, echter bleek hij deze nooit te hebben gehaald.

De man is heengezonden en zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden. De boetes zullen in elk geval flink oplopen.

Foto : Politie Dordrecht

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!