Politie houdt verdachte aan na achtervolging Wessel Ilckenstraat Rotterdam

zaterdag 1 juni 2019 08:25

De politie heeft vannacht een 18-jarige Rotterdammer aangehouden voor rijden zonder rijbewijs en onder invloed van drugs. Agenten zagen de jongeman op de Wessel Ilckenstraat in de wijk Zevenkamp rijden toen de bestuurder er ineens vandoor ging.

Er volgde een achtervolging door enkele straten waarop de man voor de benenwagen koos en te voet verder vluchtte. De agenten waren echter te snel en grepen de man al snel bij zijn nekvel.

Op het bureau bleek hij geen rijbewijs te hebben. Hij testte positief op een drugstest waarna er bloed is afgenomen. Hij zal zich later moeten verantwoorden voor zijn daden en kan een flink aantal bekeuringen tegemoet zien.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt verdachte aan na achtervolging Wessel Ilckenstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

De politie heeft vannacht een 18-jarige Rotterdammer aangehouden voor rijden zonder rijbewijs en onder invloed van drugs. Agenten zagen de jongeman op de Wessel Ilckenstraat in de wijk Zevenkamp rijden toen de bestuurder er ineens vandoor ging.

Er volgde een achtervolging door enkele straten waarop de man voor de benenwagen koos en te voet verder vluchtte. De agenten waren echter te snel en grepen de man al snel bij zijn nekvel.

Op het bureau bleek hij geen rijbewijs te hebben. Hij testte positief op een drugstest waarna er bloed is afgenomen. Hij zal zich later moeten verantwoorden voor zijn daden en kan een flink aantal bekeuringen tegemoet zien.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!