Politie houdt verdachte aan na achtervolging Wessel Ilckenstraat Rotterdam

Date:

Share post:

De politie heeft vannacht een 18-jarige Rotterdammer aangehouden voor rijden zonder rijbewijs en onder invloed van drugs. Agenten zagen de jongeman op de Wessel Ilckenstraat in de wijk Zevenkamp rijden toen de bestuurder er ineens vandoor ging.

Er volgde een achtervolging door enkele straten waarop de man voor de benenwagen koos en te voet verder vluchtte. De agenten waren echter te snel en grepen de man al snel bij zijn nekvel.

Op het bureau bleek hij geen rijbewijs te hebben. Hij testte positief op een drugstest waarna er bloed is afgenomen. Hij zal zich later moeten verantwoorden voor zijn daden en kan een flink aantal bekeuringen tegemoet zien.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd