donderdag, januari 20, 2022
5.9 C
Rotterdam
donderdag 20 januari 2022

Twee verdachten aangehouden in Rotterdam Zevenkamp na schietpartij in Centrum

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft gisterenavond nabij de Arthur van Schendeldreef twee verdachten aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een schietpartij in het centrum van Rotterdam. Op de Jagthuisstraat nabij de Beukelsdijk werd gisterenavond een man neergeschoten. Hij raakte daardoor zwaargewond. De verdachten reden weg in een zwarte BMW.

Getuigen konden een de politie een zeer goed signalement geven waarop er gericht gezocht kon worden naar de verdachten. Dit leidde hen naar de Arthur van Schendeldreef. Een politiehelikopter hield de actie vanuit de lucht een lange tijd in de gaten. Tijdens de aanhouding zou één van de verdachten zijn gebeten door een politiehond. Er wordt nog onderzoek gedaan of er mogelijk nog een derde verdachte is.

De politie sloot vanwege de schietpartij de Beukelsdijk voor een geruime tijd af. De toestand van het slachtoffer is momenteel nog onbekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -