woensdag, januari 19, 2022
5.9 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Drie auto’s beschadigd bij verkeersongeval Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Zaterdagavond 1 juni rond 21.10 uur zijn drie auto’s beschadigd bij een verkeersongeval op Zwolsestraat.

Het ongeval gebeurde nadat een auto in botsing kwam met een andere auto toen deze uit een parkeervak de weg op wilde draaien. Door de aanrijding kwam een van de auto’s ook tegen een andere geparkeerde auto aan, die daardoor lichte schade opliep.

Een bestuurder is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De twee auto’s raakten dusdanig zwaar beschadigd dat deze moesten worden afgesleept. Het verkeer werd om het ongeval geleid en ondervond hierdoor enige hinder.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -