Vechtpartijen en plunderingen, bewoners Nesselande zijn tuig meer dan zat

Date:

Share post:

Rotterdam – De bewoners van de wijk Rotterdam Nesselande zijn het tuig wat de boel steeds weer verziekt meer dan zat. Het liefst zien zij dat de metro op warme dagen niet meer stopt op Nesselande zodat de overlastgevend jeugd vanuit onder andere het centrum de boel niet komt verzieken.

Bewoners, winkeliers en bezoekers zijn er klaar mee. De politie moest vandaag hard optreden tijdens een vechtpartij en de Jumbo moest beveiligers inhuren zodat de zaak niet wordt geplunderd. Dit schreef de Facebook Pagina Nieuws Nesselande vandaag.

- Advertisement -

Nesselanders verzoeken politiek om metro niet meer te laten rijden richting Nesselande op warme dagen (of alleen…

Gepostet von Nieuws Nesselande am Sonntag, 2. Juni 2019

De politie is bekend met de overlast en zorgt ervoor dat er tijdens de warme dagen altijd politie zichtbaar en onzichtbaar op en rondom het strand aanwezig is. Jeugd die wordt betrapt op het veroorzaken van overlast krijgen een bekeuring. Bij herhaaldelijke incidenten kan deze persoon een gebiedsverbod krijgen. Ook gaat de politie berichtte acties houden op bijvoorbeeld geluidsoverlast van de ronkende motoren van auto’s.

De bewoners zouden het liefst de metro zien vertrekken, laat ze maar lekker vertrekken richting het echte strand. Aldus een reactie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd