Drugslaboratorium ontmanteld in woning Den Haag (video)

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Zondagmiddag 2 juni heeft de politie een drugslab aangetroffen in een woning aan de Scheepmakersstraat.

De politie kwam het productieplaats op het spoor na een melding van een vreemde chemische lucht. Toen agenten poolshoogte kwamen nemen, troffen zij het drugslab aan.

- Advertisement -

De brandweer, Forenische Opsporing (FO) en Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) kwamen ter plaatse om onderzoek te verrichten. Enkele buurtbewoners moesten enkele uren uit hun huis, terwijl de ontmanteling gaande was. Ook werd de straat enige tijd afgesloten.

Crystal Meth
De politie heeft bekend gemaakt dat er nog geen aanhoudingen zijn verricht. Naast de apparatuur werd er 25 kilo van de zeer verslavende drug Crystal Meth (geschatte straatwaarde van 2,5 miljoen euro) en diverse grondstoffen voor de productie van harddrugs aangetroffen.

De apparatuur en aangetroffen drugs zijn onder begeleiding van de politie afgevoerd en zullen op een later moment worden vernietigd.

Tips
De politie vraagt mensen met meer informatie wat het onderzoek verder kan helpen om contact op te nemen. Bel met de politie via 0900-8844 of anoniem door te bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

- Advertisement -

Gerelateerd