Politieonderzoek na aantreffen gewonde vrouw in woning

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Maandagavond 3 juni is de politie een onderzoek gestart aan de Hanedoesstraat na het aantreffen van een gewonde vrouw. De politie gaat uit van een misdrijf.

De vrouw werd rond 19.00 uur gewond gevonden in haar woning. Het slachtoffer is met steekwonden naar het ziekenhuis vervoerd. Een man die eveneens in de woning was, is voor verder verhoor naar het bureau vervoerd. De Forensische Opsporing heeft onderzoek verricht in het huis.

- Advertisement -

UPDATE: Na onderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf, aldus de politie.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord. Mocht u meer informatie hebben, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Belt u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd