Opnieuw politieonderzoek in woning verdachte drievoudige moord

Date:

Share post:

Den Haag – Het onderzoeksteam dat in samenwerking met politie Limburg onderzoek doet naar de 27-jarige man die wordt verdacht van een drievoudige moord, doet op maandag 3 juni opnieuw onderzoek in zijn woning aan de Hooikade in Den Haag.

De 27-jarige man wordt ervan verdacht dat hij op dinsdag 7 mei op de Brunssummerheide (Heerlen) twee mensen heeft omgebracht. Ook wordt hij ervan verdacht dat hij op zaterdag 4 mei een vrouw heeft omgebracht in de Scheveningse bosjes in Den Haag. De rechtbank heeft eerder zijn voorarrest met 90-dagen verlengd.

- Advertisement -

Forensisch onderzoek
Forensische en tactische rechercheurs van het onderzoeksteam doen opnieuw onderzoek in deze woning vanwege nieuwe onderzoeksvragen.

 

- Advertisement -

Gerelateerd