maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Opnieuw politieonderzoek in woning verdachte drievoudige moord

- advertentie -

Den Haag – Het onderzoeksteam dat in samenwerking met politie Limburg onderzoek doet naar de 27-jarige man die wordt verdacht van een drievoudige moord, doet op maandag 3 juni opnieuw onderzoek in zijn woning aan de Hooikade in Den Haag.

De 27-jarige man wordt ervan verdacht dat hij op dinsdag 7 mei op de Brunssummerheide (Heerlen) twee mensen heeft omgebracht. Ook wordt hij ervan verdacht dat hij op zaterdag 4 mei een vrouw heeft omgebracht in de Scheveningse bosjes in Den Haag. De rechtbank heeft eerder zijn voorarrest met 90-dagen verlengd.

Forensisch onderzoek
Forensische en tactische rechercheurs van het onderzoeksteam doen opnieuw onderzoek in deze woning vanwege nieuwe onderzoeksvragen.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -