Uitslaande brand en inbraak in Mijtensstraat Den Haag
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Den Haag – In een woning aan de Mijtenstraat heeft vanmiddag een forse uitslaande brand gewoed. Terwijl de brand bezig was, heeft iemand zijn kans schoon gezien om bij een van de buren in te breken.

De brand was ontstaan in de keuken van de woning. Deze was fel en heeft voor forse schade gezorgd aan de woning. Meerdere woningen zijn ontruimd geweest en de straat in tijdelijk afgesloten geweest. Gelukkig raakte er niemand gewond.

Tijdens de brand is er ingebroken bij een naastgelegen woning. Het is niet bekend of er iets is gestolen.

 

Uitslaande brand en inbraak in Mijtensstraat Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – In een woning aan de Mijtenstraat heeft vanmiddag een forse uitslaande brand gewoed. Terwijl de brand bezig was, heeft iemand zijn kans schoon gezien om bij een van de buren in te breken.

De brand was ontstaan in de keuken van de woning. Deze was fel en heeft voor forse schade gezorgd aan de woning. Meerdere woningen zijn ontruimd geweest en de straat in tijdelijk afgesloten geweest. Gelukkig raakte er niemand gewond.

Tijdens de brand is er ingebroken bij een naastgelegen woning. Het is niet bekend of er iets is gestolen.

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...