vrijdag, januari 28, 2022
8.6 C
Rotterdam
vrijdag 28 januari 2022

Drie aanhoudingen in centrum Leidschendam na mogelijke ontvoering in Nootdorp

- advertentie -

Leidschendam / Nootdorp – Na een melding van een mogelijke ontvoering in Nootdorp heeft de politie gisteravond drie mannen gearresteerd op het Damplein in Leidschendam. De politie heeft bekend gemaakt dat er achteraf geen sprake was van een ontvoering en de arrestanten zijn inmiddels weer heengezonden.

In Leidschendam was er een heuse politiemacht op de been om de verdachten op te kunnen sporen. Tientallen eenheden op de grond en een politiehelikopter in de lucht keken uit naar een witte bus waar de mannen in zouden zitten.

De bus werd even later in het oude centrum van Leidschendam gespot, waarna de politie snel ingreep. Drie mannen werden voor het oog van tientallen beduusde omstanders aangehouden en de witte bus werd in beslag genomen voor nader onderzoek. Ook bij de woning in Nootdorp werd onderzoek verricht.

Na onderzoek is gebleken dat er geen sprake was van een ontvoering. De drie mannen zijn na verhoor op het bureau heengezonden.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,123VolgersVolg
- advertentie -