Drie aanhoudingen in centrum Leidschendam na mogelijke ontvoering in Nootdorp

donderdag 6 juni 2019 16:42

Leidschendam / Nootdorp – Na een melding van een mogelijke ontvoering in Nootdorp heeft de politie gisteravond drie mannen gearresteerd op het Damplein in Leidschendam. De politie heeft bekend gemaakt dat er achteraf geen sprake was van een ontvoering en de arrestanten zijn inmiddels weer heengezonden.

In Leidschendam was er een heuse politiemacht op de been om de verdachten op te kunnen sporen. Tientallen eenheden op de grond en een politiehelikopter in de lucht keken uit naar een witte bus waar de mannen in zouden zitten.

De bus werd even later in het oude centrum van Leidschendam gespot, waarna de politie snel ingreep. Drie mannen werden voor het oog van tientallen beduusde omstanders aangehouden en de witte bus werd in beslag genomen voor nader onderzoek. Ook bij de woning in Nootdorp werd onderzoek verricht.

Na onderzoek is gebleken dat er geen sprake was van een ontvoering. De drie mannen zijn na verhoor op het bureau heengezonden.

 

0 reacties

Drie aanhoudingen in centrum Leidschendam na mogelijke ontvoering in Nootdorp
Schrijver:

 

 

Leidschendam / Nootdorp – Na een melding van een mogelijke ontvoering in Nootdorp heeft de politie gisteravond drie mannen gearresteerd op het Damplein in Leidschendam. De politie heeft bekend gemaakt dat er achteraf geen sprake was van een ontvoering en de arrestanten zijn inmiddels weer heengezonden.

In Leidschendam was er een heuse politiemacht op de been om de verdachten op te kunnen sporen. Tientallen eenheden op de grond en een politiehelikopter in de lucht keken uit naar een witte bus waar de mannen in zouden zitten.

De bus werd even later in het oude centrum van Leidschendam gespot, waarna de politie snel ingreep. Drie mannen werden voor het oog van tientallen beduusde omstanders aangehouden en de witte bus werd in beslag genomen voor nader onderzoek. Ook bij de woning in Nootdorp werd onderzoek verricht.

Na onderzoek is gebleken dat er geen sprake was van een ontvoering. De drie mannen zijn na verhoor op het bureau heengezonden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!