Medewerker RijnlandRoute overleden aan verwondingen

Date:

Deel bericht:

Leidschendam / Leiden – De bouwvakker die woensdagmiddag zwaargewond raakte bij een ongeval, is in de nacht van donderdag op vrijdag overleden. Dit heeft Comol5, de aannemerscombinatie die het project van de RijnlandRoute uitvoert, laten weten.

“Diep geschokt en intens verdrietig zijn wij door het overlijden van een van onze medewerkers als gevolg van een noodlottig ongeval op de bouwplaats van de RijnlandRoute. […] Het ongeval en het overlijden hebben grote impact op onze medewerkers en de gehele organisatie. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn familie, vrienden en collega’s. Zowel de familie als de collega’s krijgen persoonlijke professionele ondersteuning.”, zo laat Comol5 weten in een persbericht.

- Advertisement -

Het slachtoffer raakte zwaargewond toen een metalen verankeringsplaat uit de tunnelwand losschoot en bovenop hem viel. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De exacte toedracht van het ongeval wordt door Inspectie SZW nader onderzocht.

 

- Advertisement -

Gerelateerd