Zoektocht naar vermiste Anja gaat onverminderd door

Date:

Share post:

- Advertisement -

Katwijk – Sinds de vermissing van Anja Schaap (33) uit Katwijk op 29 mei is de politie met man en macht op zoek naar haar. Na verschillende zoekacties zijn slechts enkele nieuwe feiten op tafel komen te liggen.

Anja raakte vermist nadat zij woensdagochtend om 01.00 uur het café In Den Blauwen Bock verliet, maar hierna niet meer thuis kwam. De hulpdiensten hebben sindsdien meerdere zoekacties gehouden. In het water langs de Melkweg in Katwijk werd wel Anja’s tas gevonden. Hierin zaten haar mobiele telefoon en persoonlijke eigendommen.

Signalement Anja
Anja is blank, 165 cm, heeft een mager postuur, heeft roodblond haar, groen/blauwe ogen en een zwarte make-up lijn om haar ogen. Zij droeg ten tijde van haar vermissing een lichtblauwe spijkerbroek en zwarte schoenen.

Urgente vermissing
De vermissing van Anja wordt door de politie aangemerkt als ‘urgent’. Bij een urgente vermissing zijn er substantiële aanwijzingen dat vermiste in gevaar is doordat de vermissing in complete tegenstelling is tot het normale gedrag, of er zijn aanwijzingen dat de vermiste persoon slachtoffer is van een misdrijf.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Via deze link kunt u ook camerabeelden uploaden die eventueel van nut kunnen zijn voor het politieonderzoek.

 

 

 

 

- Advertisement -

Gerelateerd