Man lichtgewond na schietpartij Oldegaarde Rotterdam
via

 

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...

Rotterdam – Zondagavond 9 juni rond 19.10 uur heeft een schietincident plaatsgevonden aan de Hietkamp in Rotterdam. Een man raakte daardoor lichtgewond. Het slachtoffer was na de schietpartij naar zijn huis aan de Oldegaarde gelopen en belde daar de politie.

Pas thuis merkte het slachtoffer dat hij was geraakt. Een ambulance heeft hem naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft vervolgens op de Hietkamp een plaats delict gemaakt. Niet veel later werd een 33-jarige verdachte aangehouden in zijn woning aan de Lelienstein. De twee zijn bekenden van elkaar en zijn betrokkenheid wordt onderzocht.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

Man lichtgewond na schietpartij Oldegaarde Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zondagavond 9 juni rond 19.10 uur heeft een schietincident plaatsgevonden aan de Hietkamp in Rotterdam. Een man raakte daardoor lichtgewond. Het slachtoffer was na de schietpartij naar zijn huis aan de Oldegaarde gelopen en belde daar de politie.

Pas thuis merkte het slachtoffer dat hij was geraakt. Een ambulance heeft hem naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft vervolgens op de Hietkamp een plaats delict gemaakt. Niet veel later werd een 33-jarige verdachte aangehouden in zijn woning aan de Lelienstein. De twee zijn bekenden van elkaar en zijn betrokkenheid wordt onderzocht.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...