woensdag, januari 19, 2022
5.9 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Man lichtgewond na schietpartij Oldegaarde Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Zondagavond 9 juni rond 19.10 uur heeft een schietincident plaatsgevonden aan de Hietkamp in Rotterdam. Een man raakte daardoor lichtgewond. Het slachtoffer was na de schietpartij naar zijn huis aan de Oldegaarde gelopen en belde daar de politie.

Pas thuis merkte het slachtoffer dat hij was geraakt. Een ambulance heeft hem naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft vervolgens op de Hietkamp een plaats delict gemaakt. Niet veel later werd een 33-jarige verdachte aangehouden in zijn woning aan de Lelienstein. De twee zijn bekenden van elkaar en zijn betrokkenheid wordt onderzocht.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -