donderdag, januari 20, 2022
5.9 C
Rotterdam
donderdag 20 januari 2022

Natte tramrails werd maaltijdbezorger mogelijk fataal

- advertentie -

Rotterdam – Een natte tramrails is de 21-jarige maaltijdbezorger mogelijk fataal geworden. Dit vertelde de politie tegen het Algemeen Dagblad. Het onderzoek loopt nog maar deze oorzaak is mogelijk de toedracht van het vreselijke ongeluk op de Burgemeester Oudlaan.

De maaltijdbezorger werkte voor Sumo Oriental en was bezig om een maaltijd af te geven. Hij is mogelijk in de slip geraakt en klapte daarna frontaal op een auto. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -