Persoon valt in het water Piet Smitkade Rotterdam

zondag 9 juni 2019 11:10

Rotterdam – Een man is zaterdagavond van de Piet Smitkade in Rotterdam gevallen. Omstanders hoorden hulpgeroep en belden de hulpdiensten. Eenmaal ter plaatse kon het onfortuinlijke slachtoffer snel uit het water worden gehaald.

Het slachtoffer is door ambulancemedewerker nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De brandweer heeft samen met de havendienst nog even gezocht naar mogelijke andere personen in het water maar daarvan bleek geen sprake.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Persoon valt in het water Piet Smitkade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man is zaterdagavond van de Piet Smitkade in Rotterdam gevallen. Omstanders hoorden hulpgeroep en belden de hulpdiensten. Eenmaal ter plaatse kon het onfortuinlijke slachtoffer snel uit het water worden gehaald.

Het slachtoffer is door ambulancemedewerker nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De brandweer heeft samen met de havendienst nog even gezocht naar mogelijke andere personen in het water maar daarvan bleek geen sprake.

 

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Rhoon - Zondagavond 5 juli rond 18.30 uur hing een zware tak van een boom gevaarlijk boven het wegdek van de Lageweg in Rhoon. De brandweer werd ingezet om de tak af te zagen en tijdens hun werkzaamheden is deze bovenop een verkeersbord terechtgekomen en behoorlijk...

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zondagavond 5 juli rond 18.40 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Bongerd in Capelle aan den IJssel. Een persoon raakte door het incident gewond in het gezicht. Agenten waren snel ter plaatse en ambulancepersoneel heeft het...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!