Man gewond na ruzie in Den Haag

Date:

Share post:

Den Haag – Zondagmiddag 9 juni is er een persoon bij een ruzie gewond geraakt op de Schalk Burgerstraat. In eerste instantie meldde de politie dat er sprake was van een steekpartij, maar dit bleek niet het geval.

Volgens het originele verhaal zou het slachtoffer op straat zijn neergestoken, waarna de dader op de vlucht sloeg. De politie heeft later in de buurt een verdachte aan kunnen houden. Wat de relatie is tussen de dader en het slachtoffer is onbekend.

De straat is lange tijd afgesloten geweest voor sporenonderzoek. Ook een auto die bij het incident was betrokken, is in beslag genomen voor nader onderzoek.

Geen steekincident
Uit onderzoek is nu gebleken dat het niet om een steekincident ging, maar dat het slachtoffer gewond raakte door een armband.

- Advertisement -

Gerelateerd