maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Man zwaargewond na steekpartij Hofplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Maandagavond 10 juni rond 17.45 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Hofplein in Rotterdam. Een man werd in zijn buik gestoken, voorafgaand aan het steekincident zou er vermoedelijk een ruzie zijn geweest.

Ambulancemedewerkers brachten het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis. De man was nog wel aanspreekbaar. De politie is op zoek naar de verdachte en stelt hiervoor dat onder andere camerabeelden veilig.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -