Belgische douane onderschept grote lading cocaïne bestemd voor Nederlandse markt

Date:

Share post:

De douane in de haven van Antwerpen heeft deze week een lading cocaïne van 3.000 kilo in beslag genomen. Doordat de eindbestemming in de regio Haaglanden ligt, werken de Nederlandse en Belgische politie samen in het onderzoek.

De lading harddrugs kwamen per toeval aan het licht tijdens een routinecontrole. De cocaïne zat tussen een vracht rijst en bleek bestemd te zijn voor de Nederlandse markt. De Regionale Recherche van de politie-eenheid Den Haag werd gealarmeerd omdat de vracht kennelijk naar een locatie binnen haar werkgebied zou worden vervoerd. De cocaïne is in beslag genomen.

- Advertisement -

De Nederlandse en Belgische politie werken samen in het onderzoek naar deze partij. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

- Advertisement -

Gerelateerd