maandag, januari 17, 2022
5.4 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Politie onderzoekt gewapende overval kledingwinkel Kreeftstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam –  Een gewapende man heeft vrijdagmiddag 12.30 een overval gepleegd op kledingwinkel Tanoli aan de Kreefstraat in Rotterdam-Alexander. De man stapte de winkel gewapend binnen en bedreigde het aanwezige personeel.

Met een nog onbekend geldbedrag sloeg de dader vervolgens op de vlucht. Niet veel later zette de politie een appartementencomplex aan de Varnasingel af, hier zou de verdachte zich vermoedelijk hebben schuilgehouden. Hij werd echter niet aangetroffen, de politie is nog steeds op zoek naar hem.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -