Politie onderzoekt gewapende overval kledingwinkel Kreeftstraat Rotterdam

vrijdag 14 juni 2019 13:47

Rotterdam –  Een gewapende man heeft vrijdagmiddag 12.30 een overval gepleegd op kledingwinkel Tanoli aan de Kreefstraat in Rotterdam-Alexander. De man stapte de winkel gewapend binnen en bedreigde het aanwezige personeel.

Met een nog onbekend geldbedrag sloeg de dader vervolgens op de vlucht. Niet veel later zette de politie een appartementencomplex aan de Varnasingel af, hier zou de verdachte zich vermoedelijk hebben schuilgehouden. Hij werd echter niet aangetroffen, de politie is nog steeds op zoek naar hem.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt gewapende overval kledingwinkel Kreeftstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam –  Een gewapende man heeft vrijdagmiddag 12.30 een overval gepleegd op kledingwinkel Tanoli aan de Kreefstraat in Rotterdam-Alexander. De man stapte de winkel gewapend binnen en bedreigde het aanwezige personeel.

Met een nog onbekend geldbedrag sloeg de dader vervolgens op de vlucht. Niet veel later zette de politie een appartementencomplex aan de Varnasingel af, hier zou de verdachte zich vermoedelijk hebben schuilgehouden. Hij werd echter niet aangetroffen, de politie is nog steeds op zoek naar hem.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!