Politie zoekt getuigen na overval op Rotterdamse woning

vrijdag 14 juni 2019 23:06

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een woning aan de Pietersdijk in Rotterdam-Zuid. Vrijdagmiddag rond half vier bedreigden twee mannen de bewoner in zijn tuin met een vuurwapen.

Het slachtoffer kreeg een klap op zijn hoofd en raakte lichtgewond. De overvallers namen sieraden van het slachtoffer mee en vluchtten in onbekende richting. De politie stelde een uitgebreid onderzoek in naar de verdachten, maar zij werden niet meer aangetroffen.

Het regionaal team overvallen zet het onderzoek voort en komt graag in contact met getuigen.

Signalement
Beide verdachten zijn licht getint, één van de verdachten is rond de 18 jaar. De tweede verdachte is iets ouder en droeg tijdens de overval een zwarte pet, witte schoenen en grijs trainingspak. Hij had een wat breed postuur.

Getuigen van de overval die nog niet met de politie hebben gesproken kunnen contact opnemen via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

0 reacties

Politie zoekt getuigen na overval op Rotterdamse woning
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een woning aan de Pietersdijk in Rotterdam-Zuid. Vrijdagmiddag rond half vier bedreigden twee mannen de bewoner in zijn tuin met een vuurwapen.

Het slachtoffer kreeg een klap op zijn hoofd en raakte lichtgewond. De overvallers namen sieraden van het slachtoffer mee en vluchtten in onbekende richting. De politie stelde een uitgebreid onderzoek in naar de verdachten, maar zij werden niet meer aangetroffen.

Het regionaal team overvallen zet het onderzoek voort en komt graag in contact met getuigen.

Signalement
Beide verdachten zijn licht getint, één van de verdachten is rond de 18 jaar. De tweede verdachte is iets ouder en droeg tijdens de overval een zwarte pet, witte schoenen en grijs trainingspak. Hij had een wat breed postuur.

Getuigen van de overval die nog niet met de politie hebben gesproken kunnen contact opnemen via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!