Vrouw (60) ernstig gewond na aanrijding met vrachtwagen Goudsesingel Rotterdam

vrijdag 14 juni 2019 13:43

Een 60-jarige vrouw is vanmorgen op de Goudsesingel in Rotterdam zwaargewond geraakt na een ongeval met een vrachtwagen. Het slachtoffer werd door een nog onbekende oorzaak van de vrachtwagen gegrepen en kwam eronder terecht.

De vrouw is ter plekke verzorgd door medewerkers van de ambulance en de traumahelikopter, zij is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De Goudsesingel is vanaf de Vondelweg afgesloten voor het verkeer geweest.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw (60) ernstig gewond na aanrijding met vrachtwagen Goudsesingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Een 60-jarige vrouw is vanmorgen op de Goudsesingel in Rotterdam zwaargewond geraakt na een ongeval met een vrachtwagen. Het slachtoffer werd door een nog onbekende oorzaak van de vrachtwagen gegrepen en kwam eronder terecht.

De vrouw is ter plekke verzorgd door medewerkers van de ambulance en de traumahelikopter, zij is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De Goudsesingel is vanaf de Vondelweg afgesloten voor het verkeer geweest.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!