maandag, januari 17, 2022
5.4 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Vrouw (60) ernstig gewond na aanrijding met vrachtwagen Goudsesingel Rotterdam

- advertentie -

Een 60-jarige vrouw is vanmorgen op de Goudsesingel in Rotterdam zwaargewond geraakt na een ongeval met een vrachtwagen. Het slachtoffer werd door een nog onbekende oorzaak van de vrachtwagen gegrepen en kwam eronder terecht.

De vrouw is ter plekke verzorgd door medewerkers van de ambulance en de traumahelikopter, zij is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De Goudsesingel is vanaf de Vondelweg afgesloten voor het verkeer geweest.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -