Omstanders sleuren dronken automobilist uit auto na ravage Noordmolenstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een vermoedelijk dronken automobilist richtte vanmorgen om kwart voor 12 een enorme ravage aan in diverse straten in het Oude Noorden in Rotterdam. Negen auto’s raakten beschadigd. De man, een 23-jarige Rotterdammer, bleek de auto even daarvoor te hebben gestolen en niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij is na een check in het ziekenhuis aangehouden.

Het mag een wonder heten dat er geen omstanders gewond zijn geraakt door de dollemansrit. De Rotterdammer reed met de zwarte pick-up tegen het verkeer in en over de stoep de Noordmolenstraat in, en ramde daarbij enkele auto’s en fietsen. Hij draaide daarna de Tollensstraat in om zijn weg te vervolgen. Ook dit ging niet zonder slag of stoot, onderweg botste hij tegen diverse geparkeerde auto’s.

Een poging weg te komen strandde tegen een boom. Hierna trokken omstanders hem uit de auto, waarna hij werd overgedragen aan de politie. Omdat een blaastest mislukte, is er een bloedtest afgenomen, deze zal worden onderzocht door het NFI.

Gaos

Gepostet von Norflex Kelly am Samstag, 15. Juni 2019

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd