Twee jongens beroven bewoner in eigen tuin Pietersdijk Rotterdam

zaterdag 15 juni 2019 20:31

Rotterdam – Twee lichtgetinte jongens van ongeveer 18 jaar hebben vrijdagmiddag aan de Pietersdijk een bewoner in zijn eigen tuin overvallen. De jongens bedreigden de man met een vuurwapen waarna hij sieraden moest afstaan.

Na hun laffe daad gingen de jongens gekleed in een zwarte kleding en de ander in een grijs trainingspak ervandoor. De politie is op zoek naar getuigen van de overval.

Foto : IJsselmondenieuws

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee jongens beroven bewoner in eigen tuin Pietersdijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Twee lichtgetinte jongens van ongeveer 18 jaar hebben vrijdagmiddag aan de Pietersdijk een bewoner in zijn eigen tuin overvallen. De jongens bedreigden de man met een vuurwapen waarna hij sieraden moest afstaan.

Na hun laffe daad gingen de jongens gekleed in een zwarte kleding en de ander in een grijs trainingspak ervandoor. De politie is op zoek naar getuigen van de overval.

Foto : IJsselmondenieuws

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!