Hennepkwekerij in Schollebos aangetroffen Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

In het Schollebos is dinsdagmorgen een hennepkwekerij aangetroffen. Een bezoeker van het bos zag de kwekerij staan en schakelde de politie in. De bezoeker stuurde een GPS-locatie naar de agenten zodat de locatie makkelijk te achterhalen was.

Ter plaatse gekomen agenten troffen inderdaad een aantal planten aan, en een systeem voor de bewatering. Ook was er een camera opgehangen zodat er foto’s bij beweging van andere gemaakt konden worden. Alle spullen werden in beslag genomen en de planten vernietigd.

- Advertisement -

De wijkagent heeft de eigenaar van de plantjes uitgenodigd voor een bakje koffie.

Kwekerij aangetroffen na melding op ons social media kanaalDinsdagochtend stelde de wijkagent Schollevaar een…

Gepostet von Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland. am Dienstag, 18. Juni 2019

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd