Persbijeenkomst MH17 Posthumalaan – S122 Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Woensdag, 19 juni om 13.00 uur, houdt het Joint Investigation Team een persbijeenkomst over ontwikkelingen in het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Deze persbijeenkomst is meteen na een besloten bijeenkomst voor nabestaanden van de slachtoffers. Die worden als eerste over de ontwikkelingen geïnformeerd.

Het Joint Investigation Team werd gevormd in 2014. In het JIT werken Australië, België, Maleisië, Nederland en Oekraïne samen aan het onderzoek. Het onderzoek wordt gecoördineerd door het Nederlandse Landelijk Parket.

De MH17 werd neergehaald op 17 juli 2014. 298 mensen kwamen daarbij om het leven.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

- Advertisement -

Gerelateerd