maandag, januari 17, 2022
5.4 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Scooterdiefjes (14) gepakt na achtervolging in Capelle Schollevaar

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie heeft dinsdagavond twee 14-jarige jongens aangehouden voor het rijden op een gestolen scooter. Het tweetal werd gezien door een motorrijder van de politie waarna ze ervandoor gingen.

Er ontstond een korte achtervolging waarna het tweetal op het Anna Kareninaerf onderuit ging. Ze vluchten te voet verder maar de agent was net even wat sneller en greep het tweetal in hun kraag. De twee zijn aangehouden en met hun ouders zal worden gesproken. Ook zullen ze doorgestuurd worden naar bureau halt.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -