Scooterdiefjes (14) gepakt na achtervolging in Capelle Schollevaar

woensdag 19 juni 2019 08:18

Capelle aan den IJssel – De politie heeft dinsdagavond twee 14-jarige jongens aangehouden voor het rijden op een gestolen scooter. Het tweetal werd gezien door een motorrijder van de politie waarna ze ervandoor gingen.

Er ontstond een korte achtervolging waarna het tweetal op het Anna Kareninaerf onderuit ging. Ze vluchten te voet verder maar de agent was net even wat sneller en greep het tweetal in hun kraag. De twee zijn aangehouden en met hun ouders zal worden gesproken. Ook zullen ze doorgestuurd worden naar bureau halt.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Scooterdiefjes (14) gepakt na achtervolging in Capelle Schollevaar
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De politie heeft dinsdagavond twee 14-jarige jongens aangehouden voor het rijden op een gestolen scooter. Het tweetal werd gezien door een motorrijder van de politie waarna ze ervandoor gingen.

Er ontstond een korte achtervolging waarna het tweetal op het Anna Kareninaerf onderuit ging. Ze vluchten te voet verder maar de agent was net even wat sneller en greep het tweetal in hun kraag. De twee zijn aangehouden en met hun ouders zal worden gesproken. Ook zullen ze doorgestuurd worden naar bureau halt.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!