Twee gewonden na schietpartij in woning Purmerhoek Capelle aan den IJssel

donderdag 20 juni 2019 22:38

Capelle aan den IJssel – Bij een schietpartij in flatwoning aan de Purmerhoek zijn donderdagavond twee personen gewond geraakt. Omstreeks 22.30 uur kwam de melding bij de politie binnen, zij wisten vrij snel een verdachte aan te houden.

De twee slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe ernstig hun verwondingen is. De politie zal sporenonderzoek gaan verrichten in de woning. De aanleiding wordt onderzocht.

Na het incident zochten meerdere eenheden en de politiehelikopter naar de dader. Een verdachte werd vrij snel aangehouden.

Foto’s : Ingezonden

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden na schietpartij in woning Purmerhoek Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Bij een schietpartij in flatwoning aan de Purmerhoek zijn donderdagavond twee personen gewond geraakt. Omstreeks 22.30 uur kwam de melding bij de politie binnen, zij wisten vrij snel een verdachte aan te houden.

De twee slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe ernstig hun verwondingen is. De politie zal sporenonderzoek gaan verrichten in de woning. De aanleiding wordt onderzocht.

Na het incident zochten meerdere eenheden en de politiehelikopter naar de dader. Een verdachte werd vrij snel aangehouden.

Foto’s : Ingezonden

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!