94 bekeuringen uitgeschreven bij verkeerscontrole Beijerlandselaan Rotterdam

vrijdag 21 juni 2019 11:51

Rotterdam – Woensdag, 19 juni vond een bromfietscontrole plaats aan de Beijerlandselaan en Maashaven NZ in Rotterdam.

Hierbij zijn 94 bekeuringen uitgeschreven aan reguliere- en bezorgscooters voor o.a. het rijden zonder rijbewijs, overschrijding constructiesnelheid, met bromfiets over fietspad rijden. Daarbij is ook een aanhouding verricht voor het rijden. onder invloed en twee aanhoudingen voor heling van een scooter en een gesignaleerde voor land van herkomst. Horecataken en de gemeente worden geïnformeerd over de overtreders van de bezorgscooters.

Politie hoopt dat bestuurders beseffen waar ze mee bezig zijn. De hoogste gemeten snelheid van een snorfiets was 48km/u en van een bromfiets 74km/u. Politie blijft dit soort acties houden!

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

0 reacties

94 bekeuringen uitgeschreven bij verkeerscontrole Beijerlandselaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Woensdag, 19 juni vond een bromfietscontrole plaats aan de Beijerlandselaan en Maashaven NZ in Rotterdam.

Hierbij zijn 94 bekeuringen uitgeschreven aan reguliere- en bezorgscooters voor o.a. het rijden zonder rijbewijs, overschrijding constructiesnelheid, met bromfiets over fietspad rijden. Daarbij is ook een aanhouding verricht voor het rijden. onder invloed en twee aanhoudingen voor heling van een scooter en een gesignaleerde voor land van herkomst. Horecataken en de gemeente worden geïnformeerd over de overtreders van de bezorgscooters.

Politie hoopt dat bestuurders beseffen waar ze mee bezig zijn. De hoogste gemeten snelheid van een snorfiets was 48km/u en van een bromfiets 74km/u. Politie blijft dit soort acties houden!

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!