Drie jongens aangehouden na steekincident op schoolplein Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft drie jongens kunnen aanhouden die ervan worden verdacht betrokken te zijn geweest bij het steekincident dat gistermiddag plaatsvond op een schoolplein aan de President Rooseveltweg. Bij dit incident raakte een 16-jarige scholier gewond.


Lees ook: Jongen gewond na steekincident in school President Rooseveltweg Rotterdam


De aanleiding ligt vermoedelijk in een rivaliteit tussen tenminste twee verschillende middelbare scholen uit de regio. Gistermiddag ontstond er een vechtpartij, waarbij ook het 16-jarige slachtoffer werd gestoken. Getuigen hebben gemeld dat de jongeren in het bezit zouden zijn van pepperspray, messen en mogelijk zelfs een vuurwapen.

De politie wist na een snel onderzoek de identiteit van diverse verdachten te achterhalen. Een speciaal team van de politie heeft deze jongeren gisterenmiddag thuis aangehouden.

De jongens zijn 16, 16 en 17 jaar oud en komen uit de gemeente Capelle aan den IJssel. Het onderzoek is in volle gang. Sporen zijn veiliggesteld en gesproken wordt met getuigen. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

- Advertisement -

Gerelateerd