Man in ziekenhuis aan verwondingen overleden na zwaar ongeval Naaldwijk

Date:

Deel bericht:

De 27-jarige Gouwenaar die woensdag 19 juni rond 12.10 uur zwaargewond raakte bij een ongeval in Naaldwijk is aan zijn verwondingen overleden. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Het ongeval vond plaats op de Middel Broekweg ter hoogte van de bushalte op de Pijlen Tuinenweg. De bestuurster van de personenauto reed vanuit de richting van het centrum van Naaldwijk in de richting van Honselersdijk toen zij het slachtoffer aanreed.

- Advertisement -

Getuigenoproep
De politie is nog altijd op zoek naar getuigen die eventueel meer inzage kunnen geven over de exacte toedracht van het ongeval. Getuigen die iets opvallends hebben gezien voorafgaand aan de aanrijding wordt verzocht zich te melden bij politieteam Westland via 0900 – 8844.

- Advertisement -

Gerelateerd