Man in ziekenhuis aan verwondingen overleden na zwaar ongeval Naaldwijk

vrijdag 21 juni 2019 20:32

De 27-jarige Gouwenaar die woensdag 19 juni rond 12.10 uur zwaargewond raakte bij een ongeval in Naaldwijk is aan zijn verwondingen overleden. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Het ongeval vond plaats op de Middel Broekweg ter hoogte van de bushalte op de Pijlen Tuinenweg. De bestuurster van de personenauto reed vanuit de richting van het centrum van Naaldwijk in de richting van Honselersdijk toen zij het slachtoffer aanreed.

Getuigenoproep
De politie is nog altijd op zoek naar getuigen die eventueel meer inzage kunnen geven over de exacte toedracht van het ongeval. Getuigen die iets opvallends hebben gezien voorafgaand aan de aanrijding wordt verzocht zich te melden bij politieteam Westland via 0900 – 8844.

 

0 reacties

Man in ziekenhuis aan verwondingen overleden na zwaar ongeval Naaldwijk
Schrijver:

 

 

De 27-jarige Gouwenaar die woensdag 19 juni rond 12.10 uur zwaargewond raakte bij een ongeval in Naaldwijk is aan zijn verwondingen overleden. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Het ongeval vond plaats op de Middel Broekweg ter hoogte van de bushalte op de Pijlen Tuinenweg. De bestuurster van de personenauto reed vanuit de richting van het centrum van Naaldwijk in de richting van Honselersdijk toen zij het slachtoffer aanreed.

Getuigenoproep
De politie is nog altijd op zoek naar getuigen die eventueel meer inzage kunnen geven over de exacte toedracht van het ongeval. Getuigen die iets opvallends hebben gezien voorafgaand aan de aanrijding wordt verzocht zich te melden bij politieteam Westland via 0900 – 8844.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!