woensdag, januari 19, 2022
5.9 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Getuigen gezocht na gewapende woningoverval in Crooswijk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Aan de Pijperstraat zijn gisteravond rond 23.00 uur twee bewoners van 64 en 70 jaar overvallen door een drietal mannen. Zij dreigden met een vuurwapen en mes. Ze hebben een onbekend geldbedrag gestolen waarna zij op de vlucht sloegen.

Wanneer de bel gaat doen de nietsvermoedende bewoners de deur open. Drie in donker geklede mannen dringen zich de woning binnen. Ze bedreigen de bewoners met een mes en vuurwapen. De overvallers grissen wat geld weg. Vervolgens gaan zij er als een speer vandoor en vluchten via de Boezemweg richting de Bosdreef. De politie stelt een buurtonderzoek in en vraagt camerabeelden op.

Getuigen gezocht
We komen graag in contact met mogelijke getuigen. Heeft u iets gezien of meer informatie belt u dan naar 0900-8844 liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -