Man zwaargewond na steekpartij bij tankstation Kanaalweg Capelle aan den IJssel (video)

zondag 23 juni 2019 23:29

Capelle aan den IJssel – Zondagavond 23 juni rond 23.30 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Kanaalweg in Capelle aan den IJssel. Een man werd na een ruzie in zijn been gestoken en raakte zwaargewond. Aan het steekincident ging vermoedelijk een verkeersruzie vooraf.

Het slachtoffer is door een politieagent levensreddend behandeld. De agent met een speciale opleiding legde een tourniquet af om het bloeden te stoppen. Het slachtoffer is vervolgens door ambulancepersoneel met spoed maar aanspreekbaar naar het Erasmus MC ziekenhuis gebracht. Hij is niet in levensgevaar.

Voorafgaand aan het steekincident was ruzie ontstaan. Dit speelde zich af buiten voor de deur van de avondwinkel aan de Kanaalweg. Het is niet helemaal duidelijk waar de man precies is gestoken. Even verderop bij het tankstation zakte de man alsnog in elkaar.

De politie heeft sporen veiliggesteld voor nader onderzoek. Hierdoor was het tankstation en de avondwinkel tijdelijk niet bereikbaar.

Foto’s : AS Media

 

0 reacties

Man zwaargewond na steekpartij bij tankstation Kanaalweg Capelle aan den IJssel (video)
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Zondagavond 23 juni rond 23.30 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Kanaalweg in Capelle aan den IJssel. Een man werd na een ruzie in zijn been gestoken en raakte zwaargewond. Aan het steekincident ging vermoedelijk een verkeersruzie vooraf.

Het slachtoffer is door een politieagent levensreddend behandeld. De agent met een speciale opleiding legde een tourniquet af om het bloeden te stoppen. Het slachtoffer is vervolgens door ambulancepersoneel met spoed maar aanspreekbaar naar het Erasmus MC ziekenhuis gebracht. Hij is niet in levensgevaar.

Voorafgaand aan het steekincident was ruzie ontstaan. Dit speelde zich af buiten voor de deur van de avondwinkel aan de Kanaalweg. Het is niet helemaal duidelijk waar de man precies is gestoken. Even verderop bij het tankstation zakte de man alsnog in elkaar.

De politie heeft sporen veiliggesteld voor nader onderzoek. Hierdoor was het tankstation en de avondwinkel tijdelijk niet bereikbaar.

Foto’s : AS Media

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!