Twee zwaargewonden na aanrijding motor en voetganger in Rijswijk

Date:

Deel bericht:

Rijswijk – Zondagavond 23 juni zijn rond 19.00 uur twee personen zwaargewond geraakt na een aanrijding op de Haagweg ten hoogte van de Geestbrugweg.

De exacte toedracht wordt nog nader onderzocht, maar een overstekende voetganger is geraakt door een motorrijder. De motor kwam een tiental meters verderop tot stilstand toen het een hek van de tramhalte ramde.

- Advertisement -

Zowel de motorrijder als de voetganger liepen zwaar letsel op. Eén van de slachtoffers is op straat gereanimeerd. Beide slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een traumahelikopter landde in de buurt om bijstand te verlenen aan het ambulancepersoneel.

Het team Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie doet verder onderzoek naar de toedracht. De motor is in beslag genomen voor verder onderzoek.

- Advertisement -

Gerelateerd