maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Hennepkwekerij aangetroffen een verdachte aangehouden Rietdekkerweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Maandagavond 24 juni heeft de politie in een woning aan de Rietdekkerweg een hennepkwekerij aangetroffen. De kwekerij bestond uit circa 300 hennepplanten. De politie hield één verdachte aan.

De kwekerij is door een speciale opruimingsploeg geruimd. Alle planten en materialen zullen worden vernietigd. De gemeente zal de woning gaan sluiten. De eigenaar zal geprobeerd worden om achterhaald te worden. Er is sprake geweest van diefstal van stroom

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -