woensdag, januari 19, 2022
3.2 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Jongen loopt snijwond op na beroving in Schollebos IJsvogelpad Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Maandagavond 24 juni rond 18.30 uur heeft in het Schollebos ter hoogte van het klimrek aan de IJsvogelpad in Capelle aan den IJssel een beroving plaatsgevonden. Het slachtoffer een jongeman werd beroofd door twee gasten op een scooter.

Twee mannen op een scooter kwamen aanrijden en bedreigden hem waarna het slachtoffer een snijwond opliep. De wond kon ter plekke door agenten worden behandeld. De verdachten gingen er op de scooter vandoor maar waren tijdens hun vlucht nog wel gevallen. De politie is op zoek naar de verdachten.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

20190624191046.jpg

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -