Jongen loopt snijwond op na beroving in Schollebos IJsvogelpad Capelle aan den IJssel

maandag 24 juni 2019 19:34

Capelle aan den IJssel – Maandagavond 24 juni rond 18.30 uur heeft in het Schollebos ter hoogte van het klimrek aan de IJsvogelpad in Capelle aan den IJssel een beroving plaatsgevonden. Het slachtoffer een jongeman werd beroofd door twee gasten op een scooter.

Twee mannen op een scooter kwamen aanrijden en bedreigden hem waarna het slachtoffer een snijwond opliep. De wond kon ter plekke door agenten worden behandeld. De verdachten gingen er op de scooter vandoor maar waren tijdens hun vlucht nog wel gevallen. De politie is op zoek naar de verdachten.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

20190624191046.jpg

 

0 reacties

Jongen loopt snijwond op na beroving in Schollebos IJsvogelpad Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Maandagavond 24 juni rond 18.30 uur heeft in het Schollebos ter hoogte van het klimrek aan de IJsvogelpad in Capelle aan den IJssel een beroving plaatsgevonden. Het slachtoffer een jongeman werd beroofd door twee gasten op een scooter.

Twee mannen op een scooter kwamen aanrijden en bedreigden hem waarna het slachtoffer een snijwond opliep. De wond kon ter plekke door agenten worden behandeld. De verdachten gingen er op de scooter vandoor maar waren tijdens hun vlucht nog wel gevallen. De politie is op zoek naar de verdachten.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

20190624191046.jpg

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!