Kettingbotsing door afleiding in het verkeer Hoofdweg Rotterdam

dinsdag 25 juni 2019 15:51

Rotterdam – Dinsdagmiddag  zijn er op de Hoofdweg vier voertuigen op elkaar gebotst. Twee ambulances kwamen ter plaatse om alle bestuurders na te kijken, maar geen van hen hoefde te worden vervoerd.

Oproep van de politie :


De toedracht van het ongeval betrof afleiding. Een van de bestuurders keek namelijk twee ambulances na die met optische licht en geluidssignalen voorbij kwamen. Wij roepen daarom met klem alle weggebruiker op om de aandacht te allen tijde op de weg te houden. Juist bij het passeren van een ongevalslocatie of wanneer een hulpdienstvoertuig met toeters en bellen aan u voorbij komt. Meer dan eens zien wij dat er aanrijdingen ontstaan als we ergens aan het werk zijn of een kruising gaan passeren met optische licht en geluidssignalen. Laat het u niet overkomen en wees alert, kijk breed en matig uw snelheid.

 

Tekst en foto : Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland.

 

0 reacties

Kettingbotsing door afleiding in het verkeer Hoofdweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Dinsdagmiddag  zijn er op de Hoofdweg vier voertuigen op elkaar gebotst. Twee ambulances kwamen ter plaatse om alle bestuurders na te kijken, maar geen van hen hoefde te worden vervoerd.

Oproep van de politie :


De toedracht van het ongeval betrof afleiding. Een van de bestuurders keek namelijk twee ambulances na die met optische licht en geluidssignalen voorbij kwamen. Wij roepen daarom met klem alle weggebruiker op om de aandacht te allen tijde op de weg te houden. Juist bij het passeren van een ongevalslocatie of wanneer een hulpdienstvoertuig met toeters en bellen aan u voorbij komt. Meer dan eens zien wij dat er aanrijdingen ontstaan als we ergens aan het werk zijn of een kruising gaan passeren met optische licht en geluidssignalen. Laat het u niet overkomen en wees alert, kijk breed en matig uw snelheid.

 

Tekst en foto : Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland.

 

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft zaterdagavond een illegaal fuikfeest op de Nieuwe Merwede ter hoogte van de Zuidhaven in Dordrecht beëindigd. Agenten kregen in eerste instantie een melding van geluidsoverlast binnen maar troffen vervolgens op het water een groot feest...

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!