Rijksweg A12 in beide richtingen afgesloten door brandende hooibalen

woensdag 26 juni 2019 19:53

Nieuwerbrug aan den Rijn – De Rijksweg A12 bij Nieuwerbrug aan den Rijn is in beide richtingen afgesloten in verband met een brand. De snelweg is door overtrekkende rook afgesloten tussen Bodegraven en Waarder.

In de berm staan enkele hooibalen in brand.De brandweer kon de brand moeizaam bestrijden. Een tractor heeft uiteindelijk de balen een sloot in geduwd.

De rook trekt over de snelweg, waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Hierop is besloten de snelweg in beide richtingen af te sluiten. Verkeer wat ingesloten staat, wordt door Rijkswaterstaat weggeleid.

Inmiddels is de afsluiting opgeheven. Wel is in de richting van Den Haag nog één rijstrook afgesloten.

 

0 reacties

Rijksweg A12 in beide richtingen afgesloten door brandende hooibalen
Schrijver:

 

 

Nieuwerbrug aan den Rijn – De Rijksweg A12 bij Nieuwerbrug aan den Rijn is in beide richtingen afgesloten in verband met een brand. De snelweg is door overtrekkende rook afgesloten tussen Bodegraven en Waarder.

In de berm staan enkele hooibalen in brand.De brandweer kon de brand moeizaam bestrijden. Een tractor heeft uiteindelijk de balen een sloot in geduwd.

De rook trekt over de snelweg, waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Hierop is besloten de snelweg in beide richtingen af te sluiten. Verkeer wat ingesloten staat, wordt door Rijkswaterstaat weggeleid.

Inmiddels is de afsluiting opgeheven. Wel is in de richting van Den Haag nog één rijstrook afgesloten.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!