Rijksweg A12 in beide richtingen afgesloten door brandende hooibalen
via

 

 

Nieuwerbrug aan den Rijn – De Rijksweg A12 bij Nieuwerbrug aan den Rijn is in beide richtingen afgesloten in verband met een brand. De snelweg is door overtrekkende rook afgesloten tussen Bodegraven en Waarder.

In de berm staan enkele hooibalen in brand.De brandweer kon de brand moeizaam bestrijden. Een tractor heeft uiteindelijk de balen een sloot in geduwd.

De rook trekt over de snelweg, waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Hierop is besloten de snelweg in beide richtingen af te sluiten. Verkeer wat ingesloten staat, wordt door Rijkswaterstaat weggeleid.

Inmiddels is de afsluiting opgeheven. Wel is in de richting van Den Haag nog één rijstrook afgesloten.

 

Rijksweg A12 in beide richtingen afgesloten door brandende hooibalen
Schrijver:

 

 

Nieuwerbrug aan den Rijn – De Rijksweg A12 bij Nieuwerbrug aan den Rijn is in beide richtingen afgesloten in verband met een brand. De snelweg is door overtrekkende rook afgesloten tussen Bodegraven en Waarder.

In de berm staan enkele hooibalen in brand.De brandweer kon de brand moeizaam bestrijden. Een tractor heeft uiteindelijk de balen een sloot in geduwd.

De rook trekt over de snelweg, waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Hierop is besloten de snelweg in beide richtingen af te sluiten. Verkeer wat ingesloten staat, wordt door Rijkswaterstaat weggeleid.

Inmiddels is de afsluiting opgeheven. Wel is in de richting van Den Haag nog één rijstrook afgesloten.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!