vrijdag, januari 28, 2022
4.1 C
Rotterdam
vrijdag 28 januari 2022

Gigantische schade na plofkraak AH WC Walburg Zwijndrecht

- advertentie -

Zwijndrecht – Donderdagavond 27 juni heeft op WC Walburg een plofkraak plaatsgevonden. Aan de plofkraak ging een gigantische knal vooraf, de schade die is ontstaan is bizar. Een groot deel van de gevel is ingestort, en het pand is daardoor deels instabiel geworden.

De brandweer is ter plaatse om het pand te beoordelen. De politie zal onderzoek gaan doen om te kijken of er daadwerkelijk iets is buitgemaakt. De knal schijnt tot in Puttershoek te horen zijn geweest.

De politie heeft onder andere een helikopter ingezet om naar de daders te zoeken.

Foto : Twitter Daniel Lievers

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,123VolgersVolg
- advertentie -