Veel commotie na sluiting Zoetermeerse autorijschool; Politie en OM doen onderzoek

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer -De plotselinge sluiting van verkeersschool Aalbregt in Zoetermeer heeft voor de nodige commotie gezorgd. Politie en het Openbaar Ministerie (OM) doen verder onderzoek.

De school heeft 27 juni de deuren gesloten. Veel leerlingen zijn boos, omdat ze bang zijn hun geld kwijt te raken. Op de site van de rijschool is te lezen dat medewerkers en de eigenaar van de rijschool met de dood bedreigd worden. De eigenaar van de rijschool is aldus hunzelf met politiebegeleiding ondergedoken. De politie heeft dit tegenover het AD nog ontkent.

- Advertisement -

Een aantal leerlingen hebben aan media screenshots van e-mails overhandigd, waarin de rijschool hun de nacht van woensdag op donderdag nog maande te betalen, anders zouden hun lesovereenkomsten worden ontbonden.

Onderzoek
Naar aanleiding van de eerste meldingen en signalen van de sluiting van de autorijschool, is de politie nu in overleg met het Openbaar Ministerie. Als dat eerste onderzoek aanleiding geeft om met meer gedupeerden in contact te komen, zal er een speciaal e-mailadres worden geopend. Dit e-mail adres zal dan door de politie bekend worden gemaakt.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...

Kind bekneld tussen dakluik van dakterras Maashaven Noordzijde Rotterdam

Rotterdam - Op het dakterras van woningen aan de Maashaven Noordzijde is vanavond rond 17.33 uur een kind...