donderdag, januari 27, 2022
6.6 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

Strandwachten halen drenkelingen uit water, 1 persoon gereanimeerd Rotterdam Nesselande

- advertentie -

Rotterdam- Strandwachten van de Reddingsbrigade Nesselande hebben zaterdagavond twee drenkelingen uit het water van de Zevenhuizerplas gehaald. De strandwachten zagen de eerste persoon verdrinken en waren er op tijd bij om deze te redden. Terwijl ze bezig waren met de medische handelingen viel het oog van de strandwachten op een andere drenkeling welke steeds kopje onder ging.

Met grote spoed voerden ze met de boot uit en wisten het slachtoffer boven water te houden. Met een rescueboard werd het slachtoffer uit het water gehaald, eenmaal in de hulppost zakte het slachtoffer in elkaar en moest deze gereanimeerd worden.

Beide personen zijn in onbekende toestand naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -