maandag, juni 27, 2022
18.3 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Zwaargewonde man tijdens achtervolging na schietpartij; dader(s) nog altijd spoorloos

- advertentie -

Den Haag, Voorburg, Wassenaar – Tijdens een politieachtervolging heeft een automobilist een scooterrijder aangereden in Den Haag en is daarna doorgereden. De bestuurder van de auto was waarschijnlijk betrokken bij een schietincident die kort ervoor plaatsvond aan de Savallelaan in Voorburg.

De politie is op zoek naar de bestuurder van een donkerkleurige auto van het merk Toyota die is doorgereden na een aanrijding met een scooter. De aanrijding vond op donderdagavond 27 juni rond 20.15 uur plaats op de kruising Bezuidenhoutseweg / Laan van Nieuw Oost-Indië in Den Haag. De bestuurder van deze auto was mogelijk kort daarvoor betrokken bij het schietincident aan de Savallelaan in Voorburg.

Bij dit schietincident raakte voor zover nu bekend niemand gewond. Meerdere omwonenden hoorden twee schoten en bij de kruising Savallelaan / Beijnenstraat trof de politie twee hulzen aan. De afdeling Forensische Opsporing heeft de sporen veiliggesteld.

De 69-jarige bestuurder van de scooter is met zware verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. De afdeling VOA (Verkeers Ongevallen en Analyse) van de politie doet onderzoek naar deze aanrijding.

Of dit voertuig daadwerkelijk bij het schietincident betrokken was, wordt nog onderzocht. Later op de avond werd op de parkeerplaats van Meijendel in Wassenaar het vermoedelijke voertuig onbeheerd aangetroffen. Getuigen verklaarden dat zij uit het voertuig twee mannen hard hadden zien weglopen. Het voertuig werd door de politie in beslag genomen voor onderzoek. De beide mannen werden in de buurt niet meer aangetroffen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -