maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Baby ernstig gewond na ongeluk met BBQ Homerusstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een baby is zaterdagavond ernstig gewond geraakt nadat een BBQ met nog hete kolen was omgevallen. De BBQ stond op het balkon van een woning aan de Homerusstraat en toen deze door een nog onbekende oorzaak omviel. De inhoud ervan viel over de baby heen waardoor deze brandwonden opliep.

De baby is met grote spoed naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling van de brandwonden. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Ongelukken door verwondingen en branden met BBQ’s op balkons komen best vaak voor. Dit is ook de reden dat er in de meeste flatgebouwen een BBQ niet is toegestaan.

Foto : IJsselmondenieuws

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -