woensdag, januari 19, 2022
5.9 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Bestuurder scooter zwaargewond na éénzijdig ongeval Wollefoppenweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De bestuurder van een scooter is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt na een éénzijdig ongeval op de Wollefoppenweg vlakbij Oud Verlaat. De bestuurder raakte een paaltje en kwam daardoor ten val.

Een traumahelikopter is ter plaatse gekomen om ambulancepersoneel te assisteren met de behandeling van het slachtoffer. Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto : Politie Rotterdam Oost

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -