Man onder invloed van lachgas crasht auto in vluchtpoging

Date:

Share post:

Rotterdam -Een 27-jarige Barendrechter heeft zaterdagavond de nodige ravage aangericht nadat hij betrapt werd met lachgas achter het stuur.

De politie werd op straat aangesproken door iemand die de iemand ‘als een malle’ zag rijden met een ballon aan zijn mond. Mede door cameratoezicht werd de auto gevonden en agenten werden naar zijn locatie gedirigeerd op de West-Kruiskade.

Toen de agenten de bestuurder tot stoppen maanden, besloot de man ervandoor te gaan. Ver kwam hij echter niet: enkele meters verderop klapte hij bovenop een andere auto. De bestuurder stapte uit, maar was niet direct van plan mee te werken. Intussen stroomden ook de omstanders toe die zich met de aanhouding begonnen te bemoeien en de situatie filmden.

Ondanks de tegenwerking kon de verdachte worden aangehouden. De man is rijden onder invloed, gevaarlijk rijgedrag en verzet bij aanhouding ten laste gelegd. De auto is meegenomen voor verder onderzoek.

- Advertisement -

Gerelateerd