maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Omstanders redden te water geraakt persoon met scootmobiel Witte Klaver Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een persoon is met zijn scootmobiel ter hoogte van de Witte Klaver in de wijk Ommoord het water ingereden. Het slachtoffer kon er zelf niet uitkomen en werd door omstanders geholpen. Ondertussen was de brandweer met spoed ter plaatse gevraagd om hulp te verlenen.

Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer van de medische verzorging voorzien. De brandweer heeft nog geholpen om de scootmobiel uit het water te halen. Deze bleek echter behoorlijk vast te zitten vanwege de bagger. Waardoor het slachtoffer het water inreed is niet bekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -