Omstanders redden te water geraakt persoon met scootmobiel Witte Klaver Rotterdam

zondag 30 juni 2019 21:36
Fotograaf : Anouk Krempel

Rotterdam – Een persoon is met zijn scootmobiel ter hoogte van de Witte Klaver in de wijk Ommoord het water ingereden. Het slachtoffer kon er zelf niet uitkomen en werd door omstanders geholpen. Ondertussen was de brandweer met spoed ter plaatse gevraagd om hulp te verlenen.

Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer van de medische verzorging voorzien. De brandweer heeft nog geholpen om de scootmobiel uit het water te halen. Deze bleek echter behoorlijk vast te zitten vanwege de bagger. Waardoor het slachtoffer het water inreed is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Omstanders redden te water geraakt persoon met scootmobiel Witte Klaver Rotterdam
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Rotterdam – Een persoon is met zijn scootmobiel ter hoogte van de Witte Klaver in de wijk Ommoord het water ingereden. Het slachtoffer kon er zelf niet uitkomen en werd door omstanders geholpen. Ondertussen was de brandweer met spoed ter plaatse gevraagd om hulp te verlenen.

Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer van de medische verzorging voorzien. De brandweer heeft nog geholpen om de scootmobiel uit het water te halen. Deze bleek echter behoorlijk vast te zitten vanwege de bagger. Waardoor het slachtoffer het water inreed is niet bekend.

 

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Zuidland - Zaterdagmorgen 30 mei rond 2.20 uur was brand ontstaan in een woning aan de Hoofd in Zuidland. Één persoon is bij de brand uit het raam gesprongen, een andere bewoner kon door de brandweer via een ladder gered worden. Beide slachtoffers zijn in de ambulance...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!