donderdag, januari 27, 2022
6.6 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

Schietpartij Purmerhoek Capelle aan den IJssel mogelijk drugs gerelateers, vier verdachten.

- advertentie -

Capelle a/d IJssel – De drie mannen en één vrouw die werden aangehouden na een schietpartij aan de Purmerhoek in Capelle aan den IJssel, zijn voorgeleid aan de rechter-commissaris. Alle drie de mannen zijn in bewaring gesteld, de voorlopige hechtenis van de vrouw is geschorst. Zij blijft verdachte in deze zaak. Het onderzoek loopt nog. Bij een doorzoeking van de woning zijn door de politie verdovende middelen aangetroffen, wat het vermoeden bevestigt dat het incident drugs gerelateerd is. De verdovende middelen zijn meegenomen en inmiddels vernietigd.Het was donderdagavond 20 juni 2019 rond 22.00 uur toen de melding bij de politie binnenkwam. Meerdere mensen hoorden knallen. De schoten bleken in een woning aan de Purmerhoek te zijn gelost. Drie mannen, van wie er twee gewond raakten, en een vrouw, zijn aangehouden.De politie was na de melding snel bij de Hoekenbuurt en begon een onderzoek in de zigzagflat. In het huis waar de politieagenten aankwamen, was inderdaad geschoten. Er werd een vuurwapen aangetroffen. Twee mannen, van 35 en 39 uit Den Haag, raakten gewond en zijn meteen naar het ziekenhuis gebracht ter controle. Later zijn ze alsnog aangehouden.Ook een 25-jarige man uit Capelle aan den IJssel en een 38-jarige vrouw werd in de boeien geslagen. De politie onderzoekt het schietincident zaak, hierbij wordt niet uitgesloten dat de aanleiding van het schietincident drugsgerelateerd is. Het wapen is in beslag genomen.Tekst : Politie Rotterdam Oost

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -