donderdag, augustus 5, 2021
23.3 C
Rotterdam
donderdag 5 augustus 2021

Schietpartij Purmerhoek Capelle aan den IJssel mogelijk drugs gerelateers, vier verdachten.

Capelle a/d IJssel – De drie mannen en één vrouw die werden aangehouden na een schietpartij aan de Purmerhoek in Capelle aan den IJssel, zijn voorgeleid aan de rechter-commissaris. Alle drie de mannen zijn in bewaring gesteld, de voorlopige hechtenis van de vrouw is geschorst. Zij blijft verdachte in deze zaak. Het onderzoek loopt nog. Bij een doorzoeking van de woning zijn door de politie verdovende middelen aangetroffen, wat het vermoeden bevestigt dat het incident drugs gerelateerd is. De verdovende middelen zijn meegenomen en inmiddels vernietigd.Het was donderdagavond 20 juni 2019 rond 22.00 uur toen de melding bij de politie binnenkwam. Meerdere mensen hoorden knallen. De schoten bleken in een woning aan de Purmerhoek te zijn gelost. Drie mannen, van wie er twee gewond raakten, en een vrouw, zijn aangehouden.De politie was na de melding snel bij de Hoekenbuurt en begon een onderzoek in de zigzagflat. In het huis waar de politieagenten aankwamen, was inderdaad geschoten. Er werd een vuurwapen aangetroffen. Twee mannen, van 35 en 39 uit Den Haag, raakten gewond en zijn meteen naar het ziekenhuis gebracht ter controle. Later zijn ze alsnog aangehouden.Ook een 25-jarige man uit Capelle aan den IJssel en een 38-jarige vrouw werd in de boeien geslagen. De politie onderzoekt het schietincident zaak, hierbij wordt niet uitgesloten dat de aanleiding van het schietincident drugsgerelateerd is. Het wapen is in beslag genomen.Tekst : Politie Rotterdam Oost

Related Articles

Man raakt zwaargewond na val door dak in Zwartewaal

0
Zwartewaal - Donderdagmiddag 5 augustus is een man zwaargewond geraakt, nadat hij door een dak...

Drie aanhoudingen voor zogenaamde ‘knuffeldiefstal’

0
Regio - De politie heeft drie criminelen aangehouden die zich bezig hielden met een bepaalde...

Auto’s verwoest door brand Pallieterburg Capelle aan den IJssel (video)

0
Capelle aan den IJssel - Rond 02.00 uur werden bewoners in de omgeving van de...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Drie auto’s in Capelle in vlammen op, twee aanhoudingen

Drie auto’s in Capelle in vlammen op, twee aanhoudingen [...]

Er is in Rotterdam nog 321.000 m2 aan daken te vergroenen

Er is in Rotterdam nog 321.000 m2 aan daken te vergroenen [...]

Politie R'dam richt zich op aanpak recente schietpartijen

Politie R'dam richt zich op aanpak recente schietpartijen [...]

Nieuwe Krajicek Playground in Rotterdam-Delfshaven geopend

Nieuwe Krajicek Playground in Rotterdam-Delfshaven geopend [...]

Rotterdam wil daken isoleren met schapenwol

Rotterdam wil daken isoleren met schapenwol [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,013VolgersVolg