Inbreker zwaargewond na aanrijding met politiebus Erasmussingel Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 44-jarige Rotterdammer is afgelopen nacht zwaargewond geraakt nadat hij werd aangereden door een politiebus. De man had kort daarvoor ingebroken in een speeltuin aan de Van Enckevoirtlaan. Een buurtbewoner zag het gebeuren en zette de achtervolging in. Een toegesnelde politiewagen zag de man over het hoofd en reed hem op de Erasmussingel aan.

Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht en ligt op de intensive care. Een ander korps heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. De agenten zijn opgevangen door hun collega’s. De buit, een kassalade is teruggevonden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd