Veel schade na politieachtervolging in Schiedam

maandag 1 juli 2019 12:46

Schiedam – De politie heeft maandagmorgen in Schiedam een automobilist aangehouden na een pittige achtervolging. De bestuurder negeerde een stopteken toen de politie hem wou controleren. Hij ging er vervolgens met veel haast vandoor.

De automobilist kwam uiteindelijk tot stilstand na een botsing met een geparkeerde auto, hij ging te voet verder maar kon alsnog worden aangehouden. De man bleek in een auto rond te rijden die niet was gekeurd en niet wat verzekerd. Ook had hij geen rijbewijs, de man was hiervoor al vaker bekeurd geweest.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel schade na politieachtervolging in Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – De politie heeft maandagmorgen in Schiedam een automobilist aangehouden na een pittige achtervolging. De bestuurder negeerde een stopteken toen de politie hem wou controleren. Hij ging er vervolgens met veel haast vandoor.

De automobilist kwam uiteindelijk tot stilstand na een botsing met een geparkeerde auto, hij ging te voet verder maar kon alsnog worden aangehouden. De man bleek in een auto rond te rijden die niet was gekeurd en niet wat verzekerd. Ook had hij geen rijbewijs, de man was hiervoor al vaker bekeurd geweest.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!