donderdag, januari 20, 2022
5.9 C
Rotterdam
donderdag 20 januari 2022

Gewonde na schietpartij Slamatstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man is woensdagavond gewond geraakt na een schietpartij op de Westkousdijk in Rotterdam. Het slachtoffer werd beschoten toen hij op de achterbank van een auto zat. Hij werd geraakt in zijn nek.

Hulpverleners hebben de man aangetroffen op de Slamatstraat en zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd. De politie is op zoek naar de verdachte. De omgeving van de Slamatstraat en de Westkousdijk is urenlang afgesloten geweest.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -