Politie houdt verdachte eerdere schietpartij Jagthuisstraat Rotterdam aan

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie hield dinsdagmiddag een 28-jarige man uit Eindhoven aan. Hij wordt ervan verdacht op 31 mei een 27-jarige Rotterdammer te hebben neergeschoten aan de Jagthuisstraat in Rotterdam. De Rotterdammer raakte zwaargewond.

Die avond vond rond 21.00 uur een schietpartij plaats op de Jagthuisstraat. Agenten gingen er direct op af en troffen op straat de zwaargewonde Rotterdammer aan. Dankzij tips van getuigen kon de politie gericht op zoek gaan naar de verdachten. Bij die zoektocht werd ook een politiehelikopter ingezet. Dezelfde avond nog hield de politie twee verdachten aan: een 32-jarige man uit Boxtel en een 27-jarige man uit Capelle aan den IJssel.  Zij zitten nog steeds vast op verdenking van betrokkenheid.

- Advertisement -

Herkenning
Na deze aanhoudingen ging het rechercheonderzoek door. Dat resulteerde in de aanhouding van de schutter. Agenten van eenheid Oost-Brabant herkenden hem en hielden hem aan.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd